11.01.2017

 

 

 

Det er rart å tenke på, hvor mange minner og hvor mange mennesker som har kommet og gått. Alle stedene jeg har vært og skal se.

 

Jeg fortsetter å leve, selv om det kan være så vanskelig til tider. Jeg forsøker å engasjere meg i det jeg tror er bra for meg. Jeg kjemper videre.

 

Ofte kjenner jeg på usikkerheten. Og jeg er altfor ofte for hard med meg selv. Forteller meg selv at det er en oppgave jeg skal utføre og lar det ikke bli en opplevelse for meg selv. Det er en utfordring jeg må jobbe med.

 

Når man sliter med svekket selvfølelse er det skremmende lett å degradere seg selv. Å si at man ikke er bra nok og på de verste dagene kan man bli sin egen verste fiende.

Jeg glemmer at jeg faktisk er sterk og har mange ressurser i øyeblikket.

 

Man glemmer at man bare er menneskelig. Det er menneskelig å feile innimellom. Ingen dager kan være like.  

Livet er noen ganger litt som en buffe. Man kan hente litt fra et sted og litt fra et annet sted. Etter hvert blir de mange bekkene til en stor elv.

#psykiskhelse #helse #tanker #følelser

 

Julian

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

kokoronoheion

kokoronoheion

24, Oslo

Hei. Jeg er Julian, skaperen bak Kokoro No Heion. Jeg er fra og bosatt i Oslo og driver denne bloggen både for min egen selvutvikling men også for å inspirere andre til å leve et mindre stressende og lidelsesfylt liv. Jeg skriver for det meste om livet generelt og de åndelige aspektene ved livet. Hvordan man kan bruke ulike metoder for å håndtere livets utfordringer litt bedre. En dag av gangen. I øyeblikket.

Kategorier

Arkiv

hits